Meistä

VKPAK on tuotantoon, valmistukseen, myyntiin ja huoltopalveluihin erikoistunut pakkauskoneyritys. Yritykset noudattavat "laatua selviytymisen, maineen ja kehityksen" liiketoiminnan filosofia. Valmistetulla automaattisella pakkauskoneella on kohtuullisen suunnittelun ja helpon käytön ominaisuudet. Tuotteita käytetään laajasti elintarvike-, kemian-, päivittäisten tarpeiden, laitteiston osien ja muiden pakkausteollisuudessa. Yritys luottaa "hyvän uskon" henkeen. Uraauurtava ja innovatiivinen, sitoutunut tarjoamaan erinomaisia pakkauskoneita ja -laitteita, luomaan lisäarvoa asiakkaille ja kasvamaan kanssasi.

"Asiakaskeskeisen" periaatteeseen perustuen olemme luoneet asiakkaidemme kanssa pitkäaikaisen ystävällisen kumppanuuden nykyaikaisella johdolla, korkealaatuisilla tuotteilla, kohtuullisella hinnalla, kattavalla myynnin jälkeisellä palvelulla ja hyvällä maineella tarjotaksemme laatua suurimmalle osalle valmistajista. kohtuuhintaisia tuotteita.

Yritys on sitoutunut rakentamaan tiimiä, jolla on solidaarisuutta, tieteellistä työnjakoa, hiljaista yhteistyötä, orgaanista täydentävyyttä, viestintää, korkeaa moraalia ja tehokkaampaa työtä. Rakenna erinomainen tiimi aloitteellisella, ajattelulla ja yhteistyöllä.

Tehdasnäkymä

Tiimimme