Nestemäisen tahnan pieni pussipakkauskone

Pussipakkauskone on upea pieni pussipakkauskone. Sitä käytetään laajalti kastikkeisiin, kahviin, muroihin, shampoon, tomaattiketsuppiin, mehuun, hilloon, palmuöljyyn, veteen sekä muihin juomatuotteisiin. Nopea täyttö ja sulkeminen, Synda voi räätälöidä sinulle parhaan pussipakkauskoneen.

VKPAK-pussipakkauskoneet ovat suosittuja erilaisten pussien pakkaamiseen, kuten 3-sivuinen sinetti, 4-puolinen sinetti, tikkupussi ja ulkomaalainen pussi. Olemme erinomaisia pussien täyttökoneissa, jotka eivät rajoitu nestepussien pakkauskoneisiin, rakepussien täyttökoneisiin, jauhepussien pakkauskoneisiin jne.

Monitoimiset ja täysin automaattiset VKPAK-pussipakkauskoneet voivat toteuttaa automaattisen pussien valmistuksen, mittauksen, täyttämisen ja sulkemisen, päivämäärän painamisen, leikkaamisen ja laskemisen. Saatavilla on myös helppokäyttöisiä repäisy- ja ketjupaketteja.

VKPAK-automaattinen pussipakkauskone on erityyppisillä pussipakkauskoneilla, joilla on erilaisia pakkaus- ja sulkemiskuvioita, tehokkain pussien täyttö- ja sulkemiskone sinulle.

YksityiskohdatParametriVideoSovellus
  • Tässä koneessa on yksi pystysuora kuumatelatiivistyslaite, yksi vaakasuuntainen kuumatelatiiviste ja yksi vaakasuuntainen kylmätelatiiviste. Rullaava tiiviste on otettu käyttöön: Pystytiivistys on shakkilaudan kuviointi, joka on tiivis, kun taas vaakasuora tiivistys on shakkilaudan kuvio (tai tavallinen tiiviste), joka on tiivis.
  • Asiakas voi valita magneettipumpun vapaasti virtaavalle nesteelle, Hibar-pumpun tasaiselle viskoosille tuotteelle, mäntäpumpun epätasaiselle viskoosille nesteelle ja pyörivä pumpun® tasaisen viskoosin tuotteen jatkuvaan syöttöön. Leikkaustoimintoja on kolmenlaisia: tasainen leikkaus, sahaleikkaus ja rei'itys leikkaus.Tässä koneessa on myös repäisylovi pussin kätevää avaamista varten.
  • PLC-ohjaus, kosketusnäyttö näyttää ajotilan.
  • Vaihtuvataajuisen moottorin ohjaama pystysuunnassa oleva tiivistysyksikkö mahdollistaa pakkausnopeuden portaaton säädön nimellisalueella.
  • Servomoottorilla toimiva vaakasuora tiivistysyksikkö mahdollistaa pussin pituuden portaaton säädön nimellisalueella. Pussin pituus voidaan asettaa kosketusnäytöltä, ja pituuden säätö on helppoa ja kätevää.
  • Älykäs valokennon paikannusohjausjärjestelmä, jossa on automaattinen ensimmäisen pussin paikannus. Eliminoi epänormaalin silmämerkkikuvion ja huonon filmin tulostuksen aiheuttama signaalin häiritseminen varmistaaksesi vakaan toiminnan.
  • Automaattinen säätötoiminto ei-tehokkaaseen leikkaamiseen, ratkaisee useiden koneen pysäytyssäätöjen ja kalvon tuhlauksen ongelman, parantaa työtehoa ja varmistaa pussien hyvän ulkonäön.

Neste-pasta-pussi-pakkauskone

TuoteErittely
Pituus45-180mm
Leveys30-95mm (3-puolinen tiiviste) 35-100mm (4-puolinen tiiviste)
Täyttökapasiteetti0,5-60 ml ml (g)
Pakkausnopeus100-200 kpl minuutissa
Tehoa3kw/AC380V
Ulottuvuus1400*1000*1850mm (P*L*K)
Paino450kg
PainoPET/AL/PE, PET/PE, OPP/CPP jne. komposiittikalvo
Filmirullan parametritUlkohalkaisija≤400;Sisähalkaisija φ75
Normaali täyttölaiteMagneettipumppu/Hibar-pumppu/mäntäpumppu/kiertopumppu
Normaali leikkausmenetelmäTavallinen leikkaus, sahaleikkaus, rei'itys
Valinnainen laiteLämpötulostin, tulostin, tasoanturi, kaksikerroksinen suppilo, sekoitin, ulostulokuljetin
Tämä kone on suunniteltu nestemäisen, viskoosin kastikkeen ja tahnamateriaalin automaattiseen pakkaamiseen, se tiivistää kolmen tai neljän puolen tiivistysmenetelmän eri materiaalien mukaan, pakkausmateriaalit käyttävät erilaisia mittauslaitteita pusseihin ruiskuttamiseen. Katkaisumenetelmissä voidaan käyttää kutakin litteää veistä, sahalaitaista veistä tai pistemerkintäveistä vaatimuksena. Ja varustettu helposti avattavalla pussien leikkauslaitteella.

Tämä sarjan mekaaninen läpimurto ottaa käyttöön lokalisoitavan, korkean suorituskyvyn kaksinkertaisen taajuuden muunnos-PLC-ohjausjärjestelmän "ihmisen ja koneen välisen dialogin" kautta, mikä tekee tuotteiden vaihtamista koskevista säädöistä yksinkertaisia, tarkkoja ja vakaita, englanninkielinen käyttöliittymä tekee asetustoiminnoista yksinkertaisia, intuitiivisia ja luotettavia.
Nestemäinen tahna-pussi-pakkauskone-6